Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

GDPR Politik

Hvad bruger vi dine personlige data til?

I forbindelse med EU's persondataforordning GDPR er Bakkehuset forpligtet til, at oplyse hvilke data vi gemmer om vores kunder, medlemmer og nyhedsbrevsmodtagere - og hvad vi bruger dem til.

Vi gemmer kun de persondata, som er nødvendige og behandler selvfølgelig dine oplysninger iht. EU's persondataforordning. 

 

Data, der indsamles for billetkøbere
Det er billetten.dk, der varetager vores billetsalg. Billetten.dk registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne sende dine billetter til dig - og evt. kontakte dig ifbm. aflysning af arrangementer eller lignende.

Billetten registrerer navn, telefonnummer og mailadresse, når du handler med Bakkehuset

Du kan læse hele Billettens persondatapolitik her: www.billetten.dk/persondata

 

Data, der indsamles for medlemmer

Når du tegner et medlemsskab af Bakkehuset, registrerer vi dit  navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Dette skal vi bruge for at kunne komme i kontakt med dig, sende dig dit medlemskort, nyheder på mail mv. Hvis du ikke gentegner dit medlemsskab, sletter vi din data inden for et år. 

 

Data, der indsamles for modtagere af vores nyhedsmail

Når man takker ja til at modtage vores nyhedsmail, registrerer vi din mailadresse. Det er Mail Chimp, der leverer systemet til vores nyhedsmails, og du kan læse om deres persondatapolitik her: https://mailchimp.com/legal/privacy/ 

Du kan til hver en til afmelde vores nyhedsbrev, hvorefter dine data vil blive slettet. 

Alle de opbevarede persondata anvendes kun til disse formål, og der videregives ikke data til tredjeparter uden udtrykkelig accept heraf fra de personer dataene vedrører.

 

Du har ret til indsigt 

Du kan altid kontakte Bakkehuset, hvis du vil vide hvilke data Bakkehuset gemmer om dig - og hvad vi bruger denne data til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk

Bakkehuset
Strøget 47
7430 Ikast
kontakt@bakkehusetikast.dk