Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Frokostjazz - Riverband

Kl. 11 - 14

Dørene åbner kl. 10.30

Efter at have spillet fyrre år på de danske musikscener er nærvær og engagement stadig i højsædet hos dette omrejsende, originale jyske jazzorkester. River Band kom til verden i 1971 i Vestjylland med musikere bosiddende i Lemvig og Holstebro - og blev navngivet efter Storåen der flyder på de kanter. River Band har på sine mange turnéer i ind- og udland nydt stor succes med sin særlige stil - en blanding af traditionsbevidsthed og evne til at overraske. Flere af River Bands numre er komponeret og arrangeret af orkestrets leder og stifter, Torben Lassen. I dag er de seks musikeres fælles inspiration samt evnen til at komme publikum i møde med musikken kendetegnende for River Band. River Bands spillevende repertoire indeholder ny og gammel blues, gammel jazz, swing, jump & jive, salmer, gammel dansk og latin-amerikanske rytmer.

Besætningen i River Band er: - Torben Lassen, trompet, flygelhorn og vokal - Filt Kristensen, tenorsaxofon og vokal - Allan Bjerregaard, trombone og vokal - Jørgen Nielsen, bas og vokal - Nicolai Banke, trommer - Karen Sørensen, piano og vokal

Entré: Kr 60,- Børn u. 15 år og medlemmer af Bakkehusets Venner gratis adgang

Kun billetsalg v. indgangen

River Band

Bakkehuset
Strøget 47
7430 Ikast
bakkehuset@ikast-brande.dk
9960 5112 eller 4086 1973