Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Jesper Lundgaard

Kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.30

Få danske sangere har vist den bredde i deres karriere som Jesper Lundgaard. Fra storladne musicals som Les Miserables, Phantom of the Opera og Chess til nærværende og underholdende shows på TV, i koncerthusene eller i kirkerne - Jesper formår altid at skabe en ægthed og et nærvær i de kunstneriske sammenhænge han indgår i.

Han blev opdaget af den kendte engelske sangpædagog Ian Adam, da han deltog i en Master Class i Svendborg. Ian Adam er kendt for sit samarbejde med Andrew Lloyd Webber omkring musicals som "Cats" og "Phantom of the Opera". Han har undervist blandt andre Elaine Paige, Sarah Brightman og Boy George. På Adams' opfordring tog Jesper til London for at få skolet sit åbenbare sangtalent. Det var et "Farvel" til det gamle liv og et "Goddag" til det nye og det fremmede. Han modtog sangundervisning, dramatimer og div. danse og træningstimer under sit ophold, og efter 2 år vendte han tilbage til Danmark til en storslået karriere på den danske underholdningsscene.

Jesper har i 2017 spillet Jean Valjean i Herning Kongrescenters egenopsætning af Les Miserable.

dag er Jesper en af vores mest erfarne og anerkendte kunstnere. Han producerer selv shows og favner bredt. Nu som da han startede sin karriere foregår alt med et humør, nærvær og en legelyst som er smittende og forfriskende. En aften med Jesper er en aften i godt selskab.

Aftenens koncert bliver en række af Jespers største hits fra sit brede repertoire. Sangene bliver sammenkædet med fortællinger fra Jespers liv som sanger.

 

Entré: kr. 225,-/195,-

Køb billet - ny 

Lyt til musikken her:

 

Jesper Lundgaard

 

Bakkehuset
Strøget 47
7430 Ikast
bakkehuset@ikast-brande.dk
9960 5112 eller 4086 1973