Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Dressed for Roxette

Kl. 21.00

Dørene åbner kl. 20.00

ROXETTE skrev soundtracket til de farverige 90'ere! Nu tager Danmarks bedste ROXETTE tribute band dig med på en nostalgisk rejse tilbage til da walkman var Gud, og du spillede luftguitar på dit værelse.

Du får lyst til at spole kassettebåndet tilbage igen og igen for at skråle med på "The Look" og "Dressed for Success" -fuldstændig som du gjorde det, da du var teenager og Beverly Hills 90210 dikterede tøjstilen. Så frem med hårbørsten - det musikalske lydniveau og håret er nemlig ualmindelig lækkert og højt, når bandets syv topprofessionelle musikere leverer deres velsmurte sceneshow.

I front som Maria Fredriksson og Per Gessle er sangerinde Anja Møllerskov og sanger/guitarist Christian Visti, og de bringer sammen med resten af DRESSED FOR ROXETTE dansegulvet i kog, og sørger for, at du svæver derfra på en sky af fed 90'er-eufori.

Entré: 225,-

Køb billet - ny 

Lyt til musikken her:

 

 Dressed for Roxette

Bakkehuset
Strøget 47
7430 Ikast
bakkehuset@ikast-brande.dk
9960 5112 eller 4086 1973