Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Unge Sangere Semifinale

Ved flygelet: Ulrich Stærk

Koncertstart kl. 16.30

Dørene åbner 16.00

Her konkurrerer unge sangtalenter inden for klassisk sang og musicalsang om en finaleplads i GALLAKONCERTEN tirsdag den 27. marts i Fonnesbæk Kirke

Siden 1996, har unge sangtalenter fra hele landet været samlet til et sangtræf med koncerter, drama, oplevelser, konkurrencer og udviklende samvær.

Ideen er: - at give unge sangere en mulighed for at afprøve deres kunnen ved medvirken i konkurrencer, koncerter og undervisning - at give unge sangere mulighed for at udvide deres sanglige og musikalske forståelse i et samspil med hinanden og med de professionelle musikere og pædagoger, som er til stede - at skabe et kreativt forum, hvor der er mulighed for oplevelser og udviklende samvær i de knapt fire dage, stævnet varer.

Hvem kan være med Alle unge sangere fra 17-23 år, der synger musical/klassisk.  De må dog ikke være i gang med en professionel sanguddannelse. 

Entré: 100 kr.

Køb billet - ny

Ulrich Stærk

 

Bakkehuset
Strøget 47
7430 Ikast
bakkehuset@ikast-brande.dk
9960 5112 eller 4086 1973