Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Anne Dorte & Maria

Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen fra Tøsedrengene.

Koncerten starter 20:00

Dørene åbner kl. 19.30

UDSOLGT!

Savner du sangene fra Tøsedrengene i radioen? Hvad med at høre de kendte hits live fra Bakkehusets scene. Ovenikøbet sunget af de oprindelige sangerinder Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen. Igennem de sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen lagt Danmark ned, og flere generationer af danskere har sunget med på deres hits som "Sig du kan li' mig", Ud under åben himmel", En lykkelig familie", "Indianer" m.fl.

For et par år siden gik Anne Dorte og Maria sammen om at spille en række koncerter med Tøsedrengenes største hits, og publikum var mere end begejstrede.

Nu vender de tilbage i en ny, stærk konstellation med nogle af landets bedste musikere. Ud over Tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte valgt at synge alle deres største hits gennem de sidste årtier samt en række nyskrevne sange.

Glæd jer til et medrivende show, hvor begejstringen fra for længst svundne 80'er og 90'er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og sangglæde.

Entré: 295 kr.

Billetsalgsstart: 09. juni kl. 10.00

Køb billet - ny

 

Anne og Maria

Bakkehuset
Strøget 47
7430 Ikast
bakkehuset@ikast-brande.dk
9960 5112 eller 4086 1973