Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Jan Grarup - foredrag

Prisvindende krigsfotograf

Kl. 19.30

Dørene åbner kl. 19.00

Prisvindende krigsfotograf Jan Grarup udkom i august 2017 med sit hidtil største værk "and Then There Was Silence", udgivet i samarbejde med det Skanderborg-baserede bogværksted BOOK LAB. Forlægger Søren Hørdum fra BOOK LAB fortæller kort om bogens tilblivelse, og Jan Grarup fortæller om sit arbejde som krigsfotograf og om bogen, der dokumenterer den verden af krig, sult og fattigdom, han har været øjenvidne til de seneste 25 år.

Om Jan Grarup

Gennem de seneste 25 år har fotograf Jan Grarup rejst rundt i hele verden og skildret mange af nyere tids markante konflikter og humanitære katastrofer. Grarups arbejde reflekterer hans grundlæggende tro på billede- og fotojournalistikken som redskab til at vidne, erindre og anspore til forandring og på nødvendigheden af at fortælle historierne om de mennesker, der er overladt til magtesløsheden. Jan Grarup har gennem tiden modtaget stor hæder for sit arbejde, deriblandt 8 World Press Photo-kåringer.

Entré: 150,-/120,- (medl.)

Køb billet - ny 

 

 Jan Grarup

 

 

Bakkehuset
Strøget 47
7430 Ikast
bakkehuset@ikast-brande.dk
9960 5112 eller 4086 1973